Om oss

Vi skapar helt nya hus från grunden. Vi har ett nätverk med arkitekter som kan hjälpa dig att rita upp just ditt drömhus, som passar dina behov och ekonomi.

Blockhus30 är marknadsledande leverantör av Attefallshus

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen – för det är ju din byggdröm vi förverkligar.

Attefallshus

Våra attefallshus, friggebodar och andra timmerhus är tillverkade av gran. Våra kvalitetsprodukter skapas genom användning av senaste träförädlingsteknik.

Idag kan du bygga ett attefallshus på 30 kvm utan byggnadslov. Allt du behöver göra är att tänka ut vad just ni behöver ert extra utrymme till för. Kontor, hemma gym, atalje eller kanske era barn kommit in i tonåren och vill ha något som de kan kalla för sitt eget? Variablerna är oändliga och bara fantasin kan sätta stop för vad ni ska använda ett attefallshus till. Vad ändamålet än ska vara så hittar ni alla möjliga utseende och funktioner hos oss.

Blockhus30 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus

Få kostnadsfri offert

072-002 22 81

info@blockhus30.se