Nyckelfärdigt Attefallshus

Attefallshus Täby
Attefallshus Täby
Attefallshus Täby
Attefallshus Täby

Attefallshus Täby

Vår styrka är att kombinera hög kvalité med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar.

 

Går du i tankarna att bygga ett Attefallshus?

Att köpa ett Attefallshus är en enkel process då vi på Blockhus30 hjälper dig under hela processen. Det enda du behöver för att komma igång är ett startbesked från kommunen och det kan vi ordna åt dig.

 

Men bygglov är inget som behövs tack vare Attefallslagen. Kontaktar du oss idag så har du ditt nyckelfärdiga Attefallshus inom några månader.

 

Utöver detta attefallshusens storlek kommer från 25 kvm – 30 kvm.

 

Dessutom våra Attefallshus är inredda med den inredningen du behöver som kök, toalett, dusch med mera. För att se planlösning på våra Attefallshus så klicka på enskild hus för mer detaljer.

Teknisk specifikation

-Isolering: mineralull, tak 195 mm, golv 195 mm och väggar 145 mm.

-Golv: parkett ek 1-stav i alla utrymmen (ej i badrum).

-Träpanel: massiva behandlade träpaneler utvändigt.

-Badrum: Helkaklat badrum (klinkers på golvet, kakel på väggar).

-Kök: Ikea Kök, medelstor integrerad diskmaskin a+, effektfull int kyl-/fryss a+vitt, spis.

-Fönster: PVC fönster 3-glas med argonfyllning, energiglas.

-Uppvärmning: Ebeco golvvärme i badrummet.

-Övriga utrymmen radiatorer med inbyggd termostat Adex neo.

-Elutrustning: Från kända varumärke Schneider, Hager.

Fördelar med att köpa ett nyckelfärdigt Attefallshus:

Och du behöver inte vara engagerad hela byggprocessen och du vet redan innan vad den totala kostnaden kommer bli och du slipper så vis oväntade utgifter. Därmed hos oss ingår handläggningen av ditt startbesked utan extra kostnad.

 

Blockhus30 utför projekt i:

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge,Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, ingarö, Gustavsberg, Kungsängen, Märsta, Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga.

 
Våra attefallshus är vinterbonade

Alla våra Attefallshus är isolerade så att du kan ha det vinterbonat och uppvärmt året runt.

 

Nyckelfärdiga Attefallshus Täby

Med ett komplett nyckelfärdigt Attefallshus, kan ni flytta in samma dag som leveransen, med andra ord ett komplett boende! Vid köp så hjälper vi dig kostnadsfritt med handläggning av bygganmälan till kommun, gratis leverans och kranlyft upp till 10 000 kr. Vi tillhandahåller färdiga vinterbonade attefallshus för dig som vill ha ett rymligt boende, exempelvis som gästboende, sommarstuga eller för dig som bara behöver extra boyta. Vi på Blockhus30 levererar arkitektritade hem av hög kvalitet till ett pris som tål att jämföras!

 

Attefallshus isolerat och vinterbonat

Vi levererar Attefallshus som är isolerade och är lämpliga för vinterboende. Många missar tid att njuta av sitt hus under årets alla månader. Hos oss får du ett komplett Attefallshus som är färdigmonterat och isolerat i väggar, tak och golv. 

 

Våra hus levereras efter att grundarbetet har utfört enligt våra ritningar. Det ingår även två elradiatorer och vill man spara på utrymmet så kan man ersätta elradiatorerna genom att köpa till golvvärme, vilket ger en behagligare känsla. Det gör att du kan ha ditt hus som permanentboende och vill du använda det som förråd är det en stor fördel att du kan använda ditt hus året runt. Låt fritidslivet få ta mer plats!

 

Med vår smarta planlösning så får du byggarea på 30 kvadratmeter och hela 4 meter i nockhöjd i våra hus, så har våra hus utrustas med sovloft vilket utökar boende arean upp till hela ca 43 kvm. Mer än tillräckligt för ett bekvämt boende för 2 personer!

 

Kontakta oss idag och du kan ha din komplementbostad inom 3-4 månader.

 

Attefallshus Täby

 

Låt oss istället skapa ditt attefallshus och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader.

Ytterligare info hittar du ovan.